Hesap Silme
Uygulamadan hesabını sil
Okeye Dördüncüm uygulamasında hesabını istediğin zaman kendin silebilirsin:
- Uygulamayı aç ve Hesabım sekmesine git.
- Ayarlar > Hesap bölümünde "Hesabımı sil"e dokun.
- Google hesabınla kimliğini yeniden doğrulayıp silme işlemini onayla.
İşlem anında yapılır ve geri alınamaz.
Hangi veriler silinir?
- Profilin, kullanıcı adın, takip ve arkadaşlık kayıtların.
- Verdiğin ilanlar, katılma isteklerin ve davetlerin.
- Mesajların ve sohbetlerin.
- Yazdığın oyuncu ve kafe değerlendirmeleri.
- XP, seviye ve ilan jetonu bilgilerin.
- Hesabına bağlı oyun yedeklerin ve gönderdiğin destek talepleri.
Hangi veriler kalabilir?
Başkalarının "buluşmaya geldi" raporları, sizin hakkınızdaki değerlendirmeler ve işletmelere verdiğiniz siparişlerin kayıtları (işletmenin kayıt yükümlülüğü için) kimliksiz olarak kalabilir. Güvenliği sağlamak için Google hesabınızın kararlı kimliği (profil bilgileriniz olmadan) saklanır; hesabı askıya alınanların silip yeniden açarak engeli aşmasını önlemek için kullanılır. Ayrıntılar Gizlilik Politikası'ndadır.
Uygulamaya erişemiyorsan
Uygulamayı açamıyorsan ya da hesabına giremiyorsan, hesabının ve verilerinin silinmesini okeyedorduncum@gmail.com adresine e-posta göndererek de isteyebilirsin. Güvenlik için talebi, hesabın Google e-posta adresinden göndermen gerekir.
Telefondaki oyun geçmişi
Oyun skorların telefonunda tutulur. Ayarlar > Veriler > "Tüm geçmişi sil" ile telefonundan silebilir ya da uygulamayı kaldırarak tamamen temizleyebilirsin.
Son güncelleme: Ekim 2026
Okeye Dördüncüm